IMG_8534

Jeg studerte shiatsu mens jeg tok en doktorgrad i ressursøkonomi ved universitetet i Cordoba i Spania. Jeg brenner for shiatsu fordi det har hjulpet meg selv, og fordi jeg ser at mange har god nytte av denne spennende behandlingsformen.

Shiatsuterapeuten i Fredrikstad

Jeg heter Solveig Kolberg og er utdannet shiatsuterapeut ved European Shiatsu School i Spania. Dette er et 3-årig deltidsstudie som er godkjent av Norges Shiatsufobund og European Shiatsu Federation.

I 2006 ble jeg medlem av A.P.S.E. som er det spanske shiatsuforbundet. Da jeg flyttet tilbake til Norge i 2013 ble jeg medlem av Norges shiatsuforbund hvor jeg har sittet i styret, både som nestleder og leder.

Jeg tar imot klienter på deltid og har lokaler på Kolberg Nordre gård ved Onsøy kirke i Fredrikstad kommune.

Trenger du en hvilepause i hverdagen er du velkommen til å bestille time på: 944 85 330 eller solveig.kolberg@gmail.com.

Se priser og tilbud her.